Autopoetsservice

Autopoetsservice

Wil je jouw auto weer in showroomstaat hebben, maak dan gebruik van onze poetsservice. Je auto wordt van binnen en van buiten volledig gereinigd en gepoetst. De auto krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten. Deze wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Het interieur wordt perfect gereinigd en mogelijke vlekken op de bekleding worden verwijderd. Voor het behoud van jouw auto is niet alleen het technisch onderhoud van belang maar ook de lak heeft onderhoud nodig.

Waxoyl 100+
De laklaag van je auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Waxoyl U.P.T
De bekleding van het interieur van je auto wordt intensief behandeld met Waxoyl U.P.T.bekledingbeschermer. Hierdoor kunnen geen hardnekkige vlekken ontstaan die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld modder, snoep, etenswaren en dranken.