Private Showroom Experience

Private Showroom experience

De komende tijd bieden wij een extra service aan voor iedereen die opzoek is naar een nieuwe of gebruikte Mazda: Private Showroom Experience. Ingaand op tweede paasdag zijn wij alleen geopend op afspraak, dit om drukte te voorkomen. Ook na tweedepaasdag kan je bij ons terecht op voor een Private Showroom Experience, dit is dan wel buiten de reguliere openingstijden om. 
 

Online adviesgesprek

Thuis op de bank online met een verkoopadviseur een offerte bekijken? Of wil je online het interieur van de Mazda waar je interesse in hebt bekijken? Dan ben je bij Mazda Pierre op de juiste plek.

Neem contact op

Proefrit aan huis

Wil je graag proefrijden in één van onze modellen maar kom je liever niet naar onze showroom? Dat is geen probleem bij Mazda Pierre. Wij brengen de door jou gekozen model of occasion bij je thuis voor een proefrit. Deze service bieden we aan in de omgeving van Zwaag en Heerhugowaard.

Neem contact op

Coronavirus | onze richtlijnen

De maatregelen die de overheid treft met betrekking tot het coronavirus willen we als Mazda Pierre niet negeren. We voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers.

Lees verder
Maak een afspraak voor exclusieve toegang tot onze showroom
Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Opmerkingen*